Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
 
ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
Δημόπουλος Σταύρος | Παλαιοπωλείο Μοναστηράκι Αττικής


Κάθε παλαιό αντικείμενο για εμάς είναι μοναδικό. Κρύβει μία δική του ιστορία και είτε είναι μεγάλης αξίας είτε όχι και τόσο μεγάλης, σίγουρα είναι σπάνιο και αυτό το κάνει ελκυστικό. Αντίκες, παλαιά έπιπλα, μουσικά όργανα, ηλεκτρικές συσκευές ή άλλα παλαιά αντικείμενα που μπορούν να κοσμήσουν ένα χώρο δίνοντας του ένα διαφορετικό στυλ.

Εάν διαθέτετε παλαιά αντικείμενα που πιάνουν χώρο στην αποθήκη σας, δεν ταιριάζουν πια στον χώρο σας ή δεν είναι πλέον του γούστου σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προβούμε στην εκτίμηση και στην άμεση αγορά τους τοις μετρητοίς.

Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει τον καθαρισμό σπιτιών, υπογείων, αποθηκών, παταριών και εγκαταλελειμμένων χώρων αγοράζοντας τοις μετρητοίς όλα τα παλαιά αντικείμενα που διαθέτετε, σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκονται.

 
 
 
 
ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ:
 
 
 
 

ΕΠΙΠΛΑ

Πολυθρόνες, Καναπέδες, Βιβλιοθήκες, Τραπεζαρίες, Τραπεζάκια, Καρέκλες, Γραφεία, Σύνθετα, Μπουφέδες, Βιτρίνες, Μπαούλα κ.α.
 

ΣΥΛΛΟΓΕΣ

Πίνακες ζωγραφικής, Νομίσματα, Γραμματόσημα, Δίσκους μουσικής, Βινύλια, Παλαιά Βιβλία - Κόμικς, Κοσμήματα, Ρολόγια, Κέρματα κ.α.
 

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

Σπαθιά, Παράσημα, Μετάλλια, Στολές, Πιστόλια, Ξίφη, Ξιφολόγχες, Κράνη, Στρατιωτικά εξαρτήματα κ.α.
 
 
 
 
 
 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

Ρολόγια, Κρύσταλλα, Μπιμπελό, Πορσελάνες, Καθρέπτες, Φωτιστικά, Γυαλικά, Αγάλματα, Κορνίζες, Κεντήματα, Εργόχειρα, Χαλιά, Ασημικά, Μπρούτζινα, Πολυέλαιοι κ.α.
 

ΔΙΑΦΟΡΑ

Μουσικά όργανα, Κοσμήματα, Κομπολόγια, Ηλεκτρικές Συσκευές κ.α.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να εκτιμήσουμε οποιοδήποτε παλαιό αντικείμενο διαθέτετε και να προβούμε στην άμεση αγορά του τοις μετρητοίς. Εξυπηρετούμε το Μοναστηράκι Αττικής και όλη την Αθήνα.