Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ
 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Παλαιοπωλείο Μοναστηράκι Αττικής

Με αγάπη για τα παλαιά αντικείμενα και τις αντίκες, το παλαιοπωλείο μας “ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ” το οποία εδρεύει στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της αγοράς και πώλησης παλαιών αντικειμένων και αντικών, αγοράζοντας τοις μετρητοίς παλαιά αντικείμενα και αντίκες που δεν χρειάζεστε πιά, πάντα σε τιμές που σας συμφέρουν.

Κάθε παλιό αντικείμενο έχει τη δική του αξία και τον δικό του τρόπο να ξυπνά αναμνήσεις μιας άλλης εποχής. Για αυτό και εμείς αγοράζουμε παλιά έπιπλα, διακοσμητικά, αντίκες, συλλογές και οποιοδήποτε παλαιό αντικείμενο κάθε εποχής, το συντηρούμε και το προσφέρουμε σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές.
 
 
 
 
 


Είμαστε πάντοτε σε αναζήτηση για αγορά παλαιών ή μεταχειρισμένων αντικειμένων, έτσι αν έχετε κάποιο τέτοιο έπιπλο, διακοσμητικό, ηλεκτρική συσκευή ή αντίκα που θέλετε να την πωλήσετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να το εκτιμήσουμε και να προβούμε στην άμεση αγορά του τοις μετρητοίς. Καθαρίζουμε παλιά σπίτια, αποθήκες & γκαράζ εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Αθήνα και την Αττική.

Η αγάπη μας για τις αντίκες και τα παλαιά αντικείμενα είναι έμφυτη, γιατί ξεκίνησε με σεβασμό και λατρεία πρώτα για την ιστορία του κάθε αντικειμένου και μετέπειτα η διάθεση να το μοιραστούμε με άλλους λάτρεις και συλλέκτες αντικών και παλαιών αντικειμένων.

Το κάθε ένα αντικείμενο το αγαπάμε για την ιστορία του και την διαδρομή του έως ότου φτάσει σε εμάς, είτε για να συμπληρώσει μια συλλογή, είτε για να στολίσει ένα μέρος του σπιτιού μας. Ερχόμενοι σε επαφή καθημερινά με αντίκες και παλαιά αντικείμενα, εμπορικής αλλά και συναισθηματικής αξίας, έχουμε αναπτύξει μια ιδιαίτερη ικανότητα εκτίμησης αλλά και αγάπη για κάθε παλαιό αντικείμενο.

Χάρη στο μεράκι και την αγάπη μας για τις αντίκες και τα παλαιά αντικείμενα, τη τιμιότητα και τις άψογες συνεργασίες μας αποτελούμε τους καλύτερους παλαιοπώληδες - παλιατζήδες τόσο στο Μοναστηράκι Αττικής όσο σε όλη την Ελλάδα.

 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να εκτιμήσουμε οποιοδήποτε παλαιό αντικείμενο διαθέτετε και να προβούμε στην άμεση αγορά του τοις μετρητοίς. Εξυπηρετούμε το Μοναστηράκι Αττικής και όλη την Αθήνα.